Bestuurswissel 2022

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op zaterdag 9 april 2022 heeft onze jaarlijkse bestuurswissel plaatsgevonden. Hierna een prachtig verslag van onze nieuwe voorzitter, Kars Varwijk.


Afgelopen zaterdag stond in het teken van de bestuurswissel. Nadat we verzameld hadden bij de “Oale toor’n” gingen we samen op pad met Tafelaars en Oud-Tafelaars naar de uitkijktoren. Hier aangekomen moesten we boven op de toren een envelop ophalen en vervolgens abseilen naar beneden onder begeleiding van ADVENTURE KING.

Terug bij de “Oale toor’n” maakten we boven in deze geweldig mooie locatie één voor één de envelop open en zo werd het nieuwe bestuur bekend gemaakt. Daarnaast werden de jaarlijkse trofeeën en tradities natuurlijk niet overgeslagen.

Na het uitvoerig bedanken van het oude bestuur voor hun enthousiasme en creativiteit afgelopen jaar, waarvoor nogmaals dank aan Gerben Mazeland, Martijn Jonker & Timon Teeuwen, mocht de nieuwe voorzitter Kars Varwijk zijn speech houden.

Daarnaast is er door de jubileum commissie gepresenteerd waar we aankomend jaar naar toe gaan werken en het programma bekend gemaakt voor het 25 jarig bestaan van RT186 Losser.

Ook hebben er een drietal tafelaars afscheid genomen en zijn deze heren omgedoopt tot OUD-Tafelaar. Martijn Jonker, Gerben Mazeland & Mark Luttikhuis, wij willen jullie ontzettend bedanken voor al jullie inzet, enthousiasme, ervaringen en gezelligheid de afgelopen jaren als Tafelaar.

Het nieuwe bestuur bestaande uit voorzitter Kars Varwijk, penningmeester Timon Teeuwen en secretaris Mart Peters heeft veel zin om er aankomend jaar een ouderwets fantastisch jaar van te maken. Door weer als vroeger te kunnen tafelen met onze oude tradities alleen dan NU!

Onder het motto: BACK TO THE FUTURE!