Get Dirty For Charity

Hét Losserse offroad evenement van het jaar

Tafelronde 186 Losser organiseert op woensdag 16 oktober 2019 haar traditionele fundraising evenement. ‘Get Dirty for Charity’ is voor velen een begrip. Voor alle deelnemers is het elk jaar een geweldige dag vol actie en vertier.

Dagprogramma
De aanvang is om 9.30 uur bij de dagbivak van Fursten Forest in Duitsland. Je rijdt dus op eigen gelegenheid naar Furstenau. De truckactiviteit, de lunch en het maken van een drone-groepsfoto zullen we collectief doorstaan. Tijdens het verblijf op het terrein staat er te allen tijde een hapje en een drankje klaar in de dagbivak. Aan het einde van de middag rijden we terug naar Losser en eindigen bij restaurant Dijk 59 in Losser waar we een veiling houden voor het goede doel. Daarna zal er een heerlijk buffet klaarstaan en kunnen we onder het genot van een drankje over deze bijzondere dag napraten en wordt de felgebeerde ‘Drek-wisseltrofee’ uitgereikt.
Fursten Forest
Dit is een speciaal oud oefenterrein van het Duitse leger van 400 hectare en is uitermate geschikt voor de echte 4×4-wagens en quads, maar er is ook een licht parcours voor de tourauto’s en beginnende quadrijders.
Volg ons op Facebook
Voor de laatste nieuwtjes, foto’s en video’s

Deelname & opgave DFC 2019

• Deelname is op eigen risico
• Minimum leeftijd bestuurder: 18 jaar
• Minimum leeftijd bijrijder: 16 jaar

There is no form selected or the form was deleted.