Woensdag 6 oktober is dé dag!

Inschrijving gesloten

De inschrijvingen waren reeds open voor onze jaarlijkse fundraiser “Get Dirty For Charity”. Dit jaar willen we de Stichting Kraambank Losser en de Stichting GOAL ondersteunen en zij kunnen niet zonder uw deelname!

De aanpassing van de coronaregels per 25 september heeft ook gevolgen voor ons evenement. Voor toegang tot het Openluchttheater zal namelijk een geldige QR-code getoond moeten worden op de corona check app. Het biedt ook nieuwe mogelijkheden: door de versoepelingen is het niet meer verplicht om de hele avond in je auto door te brengen (mag wel) en de 1,5m hoeft ook niet meer in acht te worden genomen! Wij zullen daarom een gezellige VIP-Paddock inrichten voor het grote podium. Met uw komst wordt het dus zeker gezellig!!!

Wij vertrouwen er op met deze aangepaste opzet een nóg socialer en gezelliger programma te kunnen bieden. Schrijf je snel in!


06-09-2021: Als lokale Tafelronde hebben wij een lange historie in het steunen van goede doelen in de gemeente Losser. Al vele jaren is het evenement “Get Dirty For Charity” ons belangrijkste gereedschap om fondsen te werven. Daarna volgt het op betrokken wijze ondersteunen van de voor dit jaar gekozen doelen, te weten Stichting Kraambank Losser en Stichting GOAL. Naast hulp in financiële zin, steken wij als Tafelaars ook onze handen uit de mouwen om letterlijk te helpen.


Het dag vullende programma voor dit jaar is op diverse punten aangepast om te voldoen aan alle regels omtrent het COVID-19 virus. Wij stellen alles in het werk om ons geliefde event op een verantwoorde wijze te laten plaatsvinden.

COVID19:

Het dagprogramma vindt plaats in Duitsland, daar geldt momenteel de 3G-regel.

Het avondprogramma is een Nederlands evenement,
u bent welkom met een Coronatoegansbewijs.PROGRAMMA OVERDAG:

Woensdag 6 oktober vanaf 10.00 uur ontvangen we jullie op een bekende locatie. Fürsten Forest is met 400 ha het grootste outdoor recreatiegebied van Europa. Dit grote, bosrijke gebied is een voormalig trainingsgebied van het Duitse leger en biedt meer dan genoeg uitdaging voor beginnend en geoefend offroad-liefhebber.


Wij zullen je na aankomst voorzien van koffie of thee met wat lekkers. In het middaguur kan je in de “Bivak” gebruik maken van onze heerlijke warme lunch. Dit alles binnen geldende regels om verdere verspreiding van Covid-19 te voorkomen. Om 16:30 uur is het tijd om weer richting Losser te vertrekken.Geen 4×4? Geen probleem!
Kies bij het inschrijven het alternatieve pakket met de spectaculaire Quad-tour van 60 minuten over het 400 hectare grote terrein.


Overdag verhinderd? Geen probleem!
Er zijn enkele extra plaatsen beschikbaar voor het avondprogramma, dus schrijf je snel in.


Fantastisch dat je helpt lokale goede doelen te ondersteunen! BEDANKT!