De mannen die deze commissie vormen zorgen voor het event “Get Dirty For Charity” of kort DFC. Dit mooie evenement bestaat al vele jaren en is zo’n twintig jaar geleden gestart als een mountainbike evenement met namen als Hennie Kuiper. In de loop van de tijd is de DFC uitgegroeid tot een “off-road” evenement met overdag zo’n 70 deelnemers. ’s Avonds bij de veiling loopt het aantal gasten nog iets verder op en met onze eigen tafelaars erbij zijn we gebruikelijk met een kleine 100 personen. Het is de belangrijkste fundraiser van RT186 Losser en maakt het daarmee voor ons mogelijk om lokale goede doelen naast de bekende “handjes-uit-de-mouwen” ook met financiële middelen te ondersteunen.

Het is aan de DFC-commissie om van begin tot eind dit prachtige evenement te hosten. Je moet hierbij denken aan plannen, reserveren, uitnodigen, programma maken, inschrijvingen beheren, aanspreekpunt zijn en ook het factureren hoort (samen met onze penningmeester) bij onze taken. Het draaiboek is in de loop der jaren steeds verder geperfectioneerd, waardoor we elk nieuw jaar een beter en leuker programma kunnen aanbieden.

Gebruikelijk bestaat de commissie uit 4 leden van onze tafel, waarbij een team van twee verantwoordelijk is voor het programma overdag en de andere twee heren zijn in charge voor het avondprogramma met de veiling.

Groepsfoto tijdens het programma overdag. (copyright TG Films)