Nieuws & Actueel

13 September 2020. Afgelopen weekend vond de AGM 2020 plaats. Dit jaarlijks terugkerend evenement is HET evenement van het jaar voor Tafelaars, door Tafelaars.

Dit jaar heeft tafel 186 Losser samen met tafel 114 Zoetermeer dit evenement met veel trots mogen organiseren. Dit was niet alleen uniek vanwege het feit dat onze eigen Tafelaar Patrick Kip landelijk president is geworden, maar ook omdat Nederland het enige land in de wereld is die dit jaar een volwaardig AGM heeft georganiseerd!

Met inachtneming van alle Corona maatregelen hebben we een succesvol uitverkocht AGM mogen hosten!

5 juli 2020. In het weekend van 4 & 5 juli was het weer zover, Heerenkamperen 2020; Het evenement waar Tafelaars en tafelkinderen elk jaar naar uitkijken. Het weekend waarin alles mag en alles mogelijk is.

Voor de tafelkinderen voldoende spelletjes, snoep en zelfs een enorm luchtkussen. Voor de Tafelaars voldoende eten en drinken. Voeg hier een heus kampvuur, bqq en tentenkamp aan toe en je hebt ongekend mooi spektakel!

Ter afsluiting van het Heerenkamperen is op zondag de familiedag georganiseerd waarbij de dames komen controleren of tafelaars en kinderen ongedeerd het weekend hebben overleefd.
Ondanks het wisselvallige weer is het ook dit jaar weer een enorm succes geweest!

Alle dank gaat uit naar de feestcommissie voor de organisatie en oud-tafelaar Alex-Jan Barends voor het beschikbaar stellen van zijn terrein en faciliteiten.

Tot volgend jaar!